TRABZON / ŞALPAZARI - Atatürk Ortaokulu

Atatürk Ortaokulu

Adres
KİREÇ MAH. OPR. DR. MUS TAFA KEMAL ÇABUK SK. NO 5 İÇ KAPI NO 1 ŞALPAZARI / TRABZON .
Vizyon
İşbirliği içinde çalışan,öğrettiklerinde kendisi örnek teşkil eden ve çağa uyum sağlayan bir personel yapısına ulaşmış,görev ve sorumluluklarını bilen,doğruları yaparken kendinden emin,insani değerleri benimseyen ve öğrenmeyi ilke edinen çağdaş öğrenci yapısına ulaşmış,velinin öğrencisini göndermekten,öğrencinin bulunmaktan,personelin çalışmaktan mutlu olduğu bir okul olmak.
Misyon
Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş,çağdaş,demokratik,lider özelliklerine sahip,okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş ve laik gençler yetiştirmektir.Bu çerceveden hareketle biz,öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,yetenekli ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve 21.yy´ın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazandırmak için varız.
Öğretim Şekli :normal
08.40-15.15